marți, 2 decembrie 2008

După ziua alegerilor

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de mine măcar cu gândul şi cu vorba bună, dacă nu cu mai mult.

În urma numărării voturilor din cele 43 de secţii de pe raza colegiului 12 Bucureşti, am obţinut 8362 de voturi, respectiv un procent de 46,81% din voturile valabil exprimate.

Nu rămâne decât să vă dovedesc în următorii 4 ani, în calitate de deputat, că aţi făcut alegerea potrivită.

MULTUMESC!



4 comentarii:

Anonim spunea...

Esti un reptilian mason nesimtit infect jegos care incearca sa ne MINTA!!!! Dar pe mine nu ma fraieresti ;)

Anonim spunea...

Domnule Cristian Petrescu.Suntem de la INCD URBAN INCERC, sucursala INCERC Bucuresti, aflat in subordinea d-voastra.Am facut numeroase sesizari d nei Elena Udrea cu privire la abuzurile de la noi.si nu s au luat masuri.Va rugam verificati pe dir, ec E Simion ( in cumul cu pensia) si pe Dir Gen.Vasile Meita.Cu salarii uriase,iar noi murim de foame.Dar sunt alte lucruri mai grave,cum ar fi faptul ca oamenii nu mai au voie sa vorbeasca, altfel sunti dati in curte sa munceasca, Curtea de Conturi, aflata acum la noi in control, mananca pe banii nostri,unii salariati nu isi iau salariile, sau au sub salariul minim pe ec. Va rugam macar d voastra faceti ceva,Verificati unde se duc fondurile pe care ni le aloca ministerul, verificati sesizarile facute pe blogul E Udrea si site ul despre firme. Am ajuns mai rau decat sclavii.

Anonim spunea...

ABUZURI MARI IN INCD URBAN INCERC
Doamna Elena Udrea cum este posibil ca sa acceptati abuzurile care se fac in INCD URBAN iNCERC sucursala INCERC Bucuresti?
Cum este posibil ca un director numit de minister, sa devina director plin dand concurs pe post? Un singur candidata doar la concurs si nici nu indeplinea conditiile. Nu era CS I?
Acum nefiind nici macar cercetator stiintific, da concurs pentru cercetator stiintific gradul I?
Chiar nu mai este respectata nici o lege? Chiar nu luati masuri contra lui si a directoarei ec.Elena Simion,(pensionara) in cumul de functii.Este posibil ca noi sa ne luam sub salariul minim pe economie, iar ei sa si serbeze pana si zilele de nastere din fondurile institutului? Stiti ca avem contabilitate dubla? Stiti salariile directorilor? De ce corpul dumneavoastra de control a gasit nereguli si s a facut ca ploua? Cum este posibil sa avem noi angajati, care nu i am vazut la fata si care au fost direct detasati la minister? Cum este posibil ca fostul Corp de Control care a gasit totul in regula, vezi doamne acum 3 ani sa lucreze la noi acum:Preda Gheorghe si David? Cum e posibil cu atatea sesizari sa nu vedeti ca ca ni s a cerut sa nu vorbim si sa fim terorizati si umiliti de directori? Sa ni se spuna ca facem ce vor ei ca asa vor ca sunt directori. Si banii din contractele cu ministerul, sa stiti ca tot ei se ponteaza pe acestea si oamenii lor. Deci mai va deturneaza si fondurile.MULTUMIM PENTRU ASA CEVA!!!!!!!!!!!

Vulcanizare mobila spunea...

Interesant.