miercuri, 12 noiembrie 2008

"Ei cu Ei, Noi cu Voi", varianta reala


Sunt sigur că aţi văzut prin oraş o mulţime de panouri şi afişe, de pliante şi ecrane video pline cu falsul făcut de PSD cu însemnele şi deviza PD-L « Ei cu Ei, Noi cu Voi ». Mergând pe cheiul Damboviţei, eu unul nu am fost doar frustrat de această furăciune, ci foarte deranjat de mulţimea de panouri care practic ne arată cum fură PSD-ul pe faţă. Ajungând acasă, ce găsesc în cutia poştală: aceeaşi dovadă a impotenţei creative. Normal că dacă nu eşti în stare să gândeşti pozitiv, gândeşti cum poţi să dai în cap altuia.
Este evident că PSD a furat la guvernare, fură în campanie şi va fura şi mai mult dacă va ajunge iar la guvernare.
Decizia Biroului Electoral este clară. Ea a stabilit că PSD a furat şi că încearcă să inducă electoratul în eroare. PSD a răspuns lipind şi mai multe afişe ilegale.
Primăriile de sector sunt datoare să amendeze conform legii partidele care încalcă normele legale de desfăşurare a campaniei electorale. Credeţi că va face ceva primarul « care este »? Probabil că va amplasa şi mai multe panouri…
Într-o ţară în care legea este la cheremul hoţilor nu te poti aştepta decât la aşa ceva.
Voi urmări cu interes cum se aplică legea în Bucureşti, dar până atunci nu pot (deşi limbajul violent nu mă caracterizează) să spun decât : mi-e scârbă de voi, hoţilor!

3 comentarii:

LiaLia spunea...

Din nefericire, desi imoral si ilegal, acest tip de "campanie" furata de la altii este f eficient din punct de vedere al impactului vizual. Nu stiu cine a avut ideea de a fura si adapta sloganul PDL, dar sunt convinsa ca e o idee f eficienta pentru ei. Pana v-ati sesizat, pana au fost luate masuri, pana i-a amendat cineva, ei si-au vazut de treaba lor murdara (dar eficienta, repet). Cine a avut ochi doar sa vada, sigur a fost "impresionat". Din pacate acestia sunt si multi si cu memorie scurta. Cine a avut si creier sa inteleaga, a trecut mai departe injurand eventual (pe plagiatori).

LiaLia spunea...

P.S. La cat de buna mi s-a parut ideea lor de ciordeala si lovitura sub centura, m-a apucat o paranoie subita: oare nu chiar domnu Felix Tataru le-o fi sugerat-o? Ca prea e de impact.
E o gluma, sper ca aveti umor :)

Cristian Petrescu spunea...

Scuze pentru intarziere, dar am fost ocupat cu lipitul mesajelor “PSD:furam tot” pe toate panourile cu campania furata. Si asta era o gluma ;)
Chiar mi s-a parut o idee foarte buna. Cea cu contraatacul, nu cu furatul.
Oricum, cred ca oamenii sunt prea putin interesati de ce scrie pe panouri, afise sau bannere.
Normal ar fi sa simta ca incep sa traiasca in normalitate in sectorul 3 si sa doreasca sa fie din ce in ce mai bine. Lucru care se poate intampla numai printr-o buna colaborare intre primar si parlamentarii care-i reprezinta. Parerea mea! :)